У Львові з вікна університету кинулася аспірантка з Тернопільщини

neschastnyj-sluchaj-alushta-tvoja-gazeta-20131230-1Нещастя трапилося у Львові. З третього поверху корпусу біологічного факультету ЛНУ ім. Івана Франка випала дівчина на ім’я Зоряна, родом з Тернопільщини. Вона дуже сильно травмувалася і зараз перебуває у реанімації Львівської міської лікарні №8.

Просять усіх небайдужих допомогти матеріально, адже на лікування потрібно багато коштів. Усіх, хто зголоситься допомогти просять приносити кошти на кафедру біохімії. Окрім того потрібні донори крові. Здати кров можна у Львівському обласному центрі служби крові на вул. Пекарській, 65.

Як повідомляє “LMN“, дівчина є аспіранткою університету, з етичних міркувань її прізвище не розголошується. На даний момент співробітники постраждалої збирають кошти на лікування. Просять приносити гроші на кафедру біохімії у викладацьку.

Потрібні також донори: кров можна здати у Львівському обласному центрі служби крові на вул. Пекарській, 65.

“Ми тут усі в шоці, ніхто від Зоряни такого не очікував. Розумна, врівноважена, привітна, цілком адекватна дівчина”, – розповіла співробітниця кафедри. Називатися відмовилася. – “Можливо, то було якесь нерозділене кохання”.

За кілька годин до трагедії дівчина розмістила на своїй сторінці у Фейсбук малюнок з написом: “Ти назавжди у моєму серці!”.

Наразі лікарі борються  за життя Зоряни.

Вам також може сподобатися