Завдяки прокуратурі земельні ділянки та будівлі отримають статус комунального майна

sudКременецькою місцевою прокуратурою в інтересах органу місцевого самоврядування до суду пред’явлено заяву про визнання спадщини вартістю 300 тис грн відумерлою.
Встановлено, що на території одного із населених пунктів Збаразького району після смерті особи залишилась спадщина, що складається з будинку садибного типу з господарським будівлями та спорудами вартістю 300 тис грн. Після смерті у 2004 році особи вищевказане майно ніхто з близьких родичів не успадкував та спадщину не прийняв.
Збаразьким районним судом відкрито провадження у справі за заявою заступника керівника місцевої прокуратури про визнання спадщини відумерлою.
Крім того, Кременецька місцева прокуратура звернулася із позовом до Кременецького районного суду Тернопільської області в інтересах Почаївської міської ради про визнання спадщини відумерлою, що складається із земельних ділянок із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, які знаходяться на території Старотаразької сільської ради Кременецького району, загальною площею
0,999 га та про передачу вказаних ділянок до комунальної власності.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

Вам також може сподобатися