Очільник Тернополя привітав магістрів 20-го ювілейного випуску Державної служби

vruchennyadiplomivmagistradergavnoislugbi22042019-122 квітня у приміщенні Тернопільського національного економічного університету відбулося урочисте вручення дипломів магістрам 20-го ювілейного випуску магістрів Державної служби.

Привітати випускників завітали міський голова Тернополя Сергій Надал, ректор Тернопільського національного економічного університету Андрій Крисоватий, голова Національного агентства України з питань державної служби Костянтин Ващенко та інші почесні гості.

Дипломи державного зразка отримали також посадові особи Тернопільської міської ради, які проходили навчання у Центрі підготовки магістрів державної служби за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».

«Мені надзвичайно приємно, що університет, який я закінчував, сьогодні користується великою популярністю, а кожного року кількість охочих навчатися у ньому лише збільшується. І як результат – все більше кваліфікованих посадових осіб зараз працює у державних установах та органах місцевого самоврядування, – зазначає Сергій Надал. – Більшість з вас, сьогоднішніх випускників, уже є державними службовцями. Ви обрали для себе непросту місію – служити своєму народові та країні. І я щиро бажаю, щоб в Україні якомога швидше настав той час, коли робота на благо міста та країни вважатиметься великою гордістю та пошаною, як це є у США».

Довідка. Центр підготовки магістрів державної служби (ЦПМДС) є структурним підрозділом Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій, який здійснює підготовку магістрів державної служби за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».

Вам також може сподобатися