Реконструкція траси М-19 Тернопіль-Кременець – на завершальному етапі

ODA_6393Ми зараз перебуваємо на дорозі М-19 Тернопіль-Кременець-Дубно. Це важлива для нас дорога, оскільки з’єднує Тернопіль з магістраллю Київ – Чоп. На цьому наголосив голова ТОДА Степан Барна під час огляду ремонту траси, який триває сьогодні активними темпами.

Над реалізацією даного проекту працюють впродовж останніх двох років. На це спрямовують кошти із митного перевиконання, а також державного бюджету. Сьогодні дорожники працюють на ділянці дороги у селі Білокриниця.

«Ми вже практично з’єднали Кременець з межею Тернопільської області. 270 млн. грн. останнього траншу було виділено у цьому році. Очікуємо, що впродовж місяця завершимо реконструкцію дороги від межі Тернопільської області до повороту на Білу Церкву і з’єднаємо нашу обалсть із ще одним обласним центром», – поінформував Степан Барна.

Підкреслимо, в області поставили собі за мету з’єднати наш край з п’ятьма обласними центрами. Дороги Тернопіль – Львів та Тернопіль – Хмельницький відремонтували у 2018-ому. На черзі завершення дороги Тернопіль-Рівне.

Вам також може сподобатися