Сергій Надал відзначив кращих тернопільських поетів та письменників

nagorodgennyaternopilsspilki-pismennikivukraini02052019-2З нагоди 35-річчя від дня створення Тернопільської обласної організації Національної спілки письменників України, міський голова Сергій Надал спільно з головою спілки Олександром Смиком відзначили кращих майстрів пера подяками, нагородними знаками та цінними подарунками.

Зокрема, за сумлінну творчу працю, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у розвиток української літератури очільник Тернополя нагородив Дарію Чубату, Олега Германа, Ірину Мацко, Юрія Матевощука, Зоряну Замкову, Лесю Романчук, Сергія Лазо та Ніну Фіалко.

«Ви робите святу справу – словом закликаєте людей бути людьми, поєднувати серце з розумом і щодня доводите, що слово залишається найдієвішою зброєю нашого часу, – наголосив Сергій Надал. – А як говорив Оноре де Бальзак: «Письменник існує лише тоді, коли тверді його переконання». Ваші переконання завжди були тверді, як граніт. Ви існували для українців та України, навіть в часи тоталітарного режиму Ви стали справжніми провідниками українських національних інтересів, стали творцями незалежної України».

Міський голова побажав усім письменникам та поетам Тернопільської обласної організації Національної спілки письменників України істинного натхнення, наснаги до творчості та вдячних читачів.

nagorodgennyaternopilsspilki-pismennikivukraini02052019-4

Вам також може сподобатися