У Тернополі проходить Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» під гаслом «Дитяче серденько, живи!»

viber image 2019-05-05 , 19.31.41Кожного року протягом квітня відбувається Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця». Цього року вона проходить під гаслом «Дитяче серденько, живи!». Протягом місяця волонтери збирають кошти для Тернопільської дитячої обласної лікарні на кардіологічне діагностичне обладнання.
«У Тернопільській області до участі в акції залучено близько 600 волонтерів. З 1 по 29 квітня вони збирають кошти в установах, організаціях та підприємствах, а 30-го ми виходимо на Театральний майдан, парки та сквери, залучивши до акції мешканців міста. У зв’язку із святами та погодними умовами, акцію було продовжено до 5 травня. Ми надіємося, що цього року залучимо більше коштів, ніж минулого року (315957,56 грн), оскільки до нас долучилась велика кількість активної молоді» – прокоментував регіональний представник Всеукраїнського благодійного фонду «Серце дот серця» в Тернопільській області Арсен Ляхоцький.
Активну волонтерську роботу провели учні та вчителі Тернопільського ліцею № 21 – спеціалізованої школи мистецтв ім. Ігоря Герети. В рамках акції вони в приміщенні школи провели розіграш футболки з логотипом «Серце до серця». А 25 квітня волонтери завітали до Тернопільської обласної ради, а саме до Степана Барни, Віктора Овчарука та Ігоря Чорного. Потім за підтримки депутата Тернопільської міської ради Ігоря Костюка, який висловив слова вдячності не тільки волонтерам, які прикладають зусилля для підтримки дітей з вадами серця, але й людям, які не є байдужими до проблем маленьких тернополян, відвідали виконавчі органи Тернопільської міської ради (управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту, відділ охорони здоров’я та медичного забезпечення) та заступника міського голови Леоніда Бицюри. «За свою історію дана акція стала своєрідним об’єднавчим форумом, що згуртовує тернополян різних за віком і родом діяльності навколо спільної мети – допомоги хворій малечі, – зазначає заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра. – Новітнє медичне обладнання дуже дороговартісне, тому ті кошти, які збираються учасниками акції «Серце до серця», є реальною допомогою кожній окремо взятій дитинці, а також медичній галузі в цілому».
Кожен, хто долучився до акції, висловив слова вдячності всім учасникам та волонтерам «Серце до серця» за їх небайдужість до чужої біди, та виразили впевненість у тому, що цього року благодійники зможуть перевершити заплановані результати.

viber image 2019-05-05 , 19.31.49

Вам також може сподобатися