Чоловік, який перебуває під домашнім арештом, знову пішов на злочин

krazha-velosipeda_2Велосипед, який вартує близько двох тисяч гривень, злодій продав у двадцять разів дешевше. Спортивний транспортний засіб чоловік викрав у жительки села Колодне.

За словами начальника Збаразького відділення поліції Віталія Присяжнюка, підозрюваний – раніше судимий за майнові злочини житель села Бутин, 1979 року народження. На даний час чоловік перебуває під адміністративним наглядом правоохоронців. Окрім цього, ще одна справа по його злодіяннях знаходиться в суді, а сам підозрюваний під домашнім арештом в нічну пору.

У день, коли трапилася крадіжка, житель Збаражчини приїжджав у відділення поліції, аби відмітитися. Додому вирушив попутнім транспортом. Однак водій довіз чоловіка лише до села Колодне. Далі, щоб не йти пішки, підозрюваний на території однієї з приватних садиб побачив велосипед, яким і доїхав в рідне село.

Оскільки двоколісником далі користуватися не планував, то продав його сусідові за сто гривень, запевнивши, що транспортний засіб його.

Із заявою про крадіжку звернулася потерпіла. Велосипед правоохоронці повернули власниці, а підозрюваний у всьому зізнався. Йому інкримінують статтю 185 частина 1 ККУ.

 

Вам також може сподобатися