У Бережанах гучно відсвяткували фестиваль сім’ї

64743015_2376004972446000_501470215293370368_nМинулої неділі, 16 червня, у Бережанах провели фестиваль “Всі разом за сім’ю”. Захід відбувся у рамках відзначення Року сім’ї в Україні. Інформація про фестиваль з’явилася на сторінках Бережанська міська рада та Служба-у-справах Дітей Бережани.

В рамках дійства відбулася хода за сімейні цінності. Бережанці з транспарантами в руках пройшлися середмістям і гучно заявили, що вони за міцну, здорову, побудовану на біблійних цінностях сім’ю. Участь у ході взяло біля півтисячі осіб.

Після ходи відбулося віче, на якому виступали як представники від влади, так і представники від громадськості та від релігійних організацій. Промовці привітали присутніх із Днем батька” та зі святом Трійці. Було вручено нагороду матері героїні сім’ї Ціхонь. Після віче розпочалася концертна програма від студії “Крок”.

Під час свята діяв благодійний ярмарок. Служба у справах дітей Бережанської міської ради спільно із районним центром соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, а також за сприяння служби у справах дітей Бережанської районної державної адміністрації організували традиційний розпродаж випічки.

Виручені кошти буде направлено на придбання медичного обладнання для дитячого відділення Бережанської ЦРКЛ в рамках акції «Серце до серця». Організатори щиро вдячні всім, хто долучився до проведення доброчинного ярмарку.

Джерело: golos.te.ua

Вам також може сподобатися