Маленький син Андрія та Світлани Пушкарів знявся у кліпі Тоні Матвієнко (ВІДЕО)

11Нещодавно співачка Тоня Матвієнко презентувала шанувальникам нову відеороботу до пісні “Дитячий сміх”. На відео яскраво вирізняються безпосередні емоції маленького тернополянина Лева Пушкаря. Хлопчик — син загиблого спортсмена, чемпіона Європи та світу Андрія і психотерапевта Світлани Пушкарів.

Мама Лева розповідає, що на зйомки кліпу їх запросив режисер. Все тому, що хлопчик емоційний, активний, проявляє емоції щиро, відкрито, по-справжньому.

— Враження від зйомок у сина гарні. Адже навколо було багато діток, цікаві прилади, лаштунки. Лев полюбляє новизну. Тому син активно досліджував простір, грався, його приваблювали камери та робота знімальної групи, — зазначає Світлана Пушкар.

Кліп на пісню “Дитячий сміх”знімали весь день. Маленький Лев пробув на майданчику приблизно чотири години. Під час перегляду відео хлопчика можна побачити кілька разів. Його емоції розчулюють: Лев сміється, бігає, грається з кулькою, показує язика.

На сторінці Тоні Матвієнко у Фейсбуці зазначають, що режисер-оператор кліпу Андрій Корень ставив за мету відобразити щирі дитячі емоції. Тому команді довелося добре працювати ще й у якості психологів, драматичних акторів та гумористів, будуючи особливо легку комунікацію з дітьми — з гумором і веселощами. Додаткові складнощі створювали вікові особливості акторів: наймолодшому з яких всього два, решта — діти без знімального досвіду.

Разом із Левом у відео зняли і доньку Тоні Ніну та сина Ірини Білик Табріза.

Джерело: Голос 

Вам також може сподобатися