“Такого ви ще не чули”: маленькі тернополяни заспівали гімн України у рок-стилі (ВІДЕО)

1125-7_5d0e1c31dee95Оновлений рок-гімн України заспівали маленькі тернополяни. Ці дітлахи учасники табору “Веселі канікули з Богом”, який влаштували у “Карітасі”.

Кажуть, таке виконання гімну їм сподобалося набагато більше, адже він веселіший за оригінал.

“Ми співали Гімн України, але змінений. Ще ми танцювали, готувалися до виступу. А ще ми малювали картини”,- кажуть учасниці табору “Веселі канікули з Богом” Богдана і Катерина.

Так діти відгукуються про свій літній відпочинок, який організували благодійники цього тижня. Також кажуть, нелегко, але весело було вчити танець, який теж є частиною флешмобу. У цьому дітям допомагала хореограф Ніно. Такий флешмоб – коли діти танцюють і співають змінений гімн України, набув популярності у червні.

Все почалося із відео, яке зняли діти із Новомосковська, що на Дніпропетровщині. Їхній кліп переглянуло майже 2 мільйона людей. Підтримали таку ініціативу і у Тернополі.

“Коли ми в інтернеті побачили, що на початку червня з’явився цей флешмоб і зібрав тисячі переглядів у Ютубі, то подумали, що для наших дітей треба щось таке саме. Вони покажуть іншим дітям і подивимося, скільки переглядів зберемо ми”,- каже соціальний педагог БФ “Карітас” Ольга Аркуша.

Зазначимо, табір “Веселі канікули з Богом” організували для потребуючих дітей. Зокрема, із малозабезпечених і кризових сімей, неповних родин, а також діти воїнів АТО.

Детальніше дивіться у відео “Т1”.

Вам також може сподобатися