Тернополянка увійшла у топ-50 найкрасивіших українок

733-1529825417Цьогоріч переможницею конкурсу «Міс Тернопіль» стала Юлія Мосейко, яка протягом багатьох років співпрацює з міжнародними модельними агентствами. Повідомляє «Iternopolyanyn».

Чарівна тернополянка пройшла кастинг на конкурс «Міс Україна» і разом з п’ятдесятьма іншими учасницями боротиметься за звання найкрасивішої українки. У конкурсі подібного рівня Юлія Мосейко бере участь вперше. Дівчина має на меті зібрати гроші на лікування дітей.

Тернополянка деякий час вагалась чи подавати документи на всеукраїнський конкурс, однак все таки вирішила спробувати. За словами Юлії Мосейко після завершення «Міс Тернопіль» з нею зв’язалися представники організаційного комітету «Міс Україна» та запропонували взяти участь у заході.

Наразі дівчина потрапила у список п’ятдесяти найкрасивіших українок. Тернополянка безмежно рада такій можливості і в той же час розуміє, що це велика відповідальність та праця.

Юлія Мосейко розпочала посилену підготовку до конкурсу, яка триватиме наступний місяць і включатиме в себе відвідування різноманітних заходів, презентацію власного соціального проекту. Тернополянка не зупиняється на шляху до мрії. Наступним її кроком є потрапляння у топ-25 найкрасивіших українок.
Джерело: iternopolyanyn.com

Вам також може сподобатися