Петицію щодо ремонту тернопільського шляхопроводу зареєстрували на сайті Кабінету Міністрів

83Про стан Гаївського мосту над колією у місті розмови ведуться вже не перший рік.

У листопаді 2017 року на ділянці дороги, яка за результатами обстеження визнана аварійною, обмежено рух великовагового транспорту.

У березні 2019 року, в обласному центрі відбулося засідання комісії, яка аналізувала ситуацію, що склалася. Всі члени комісії одноголосно визнали шляхопровід «недієздатним» та небезпечним. У зв’язку з цим прийнято рішення 1 травня розпочати демонтаж найбільше пошкодженої частини мосту. Для здійснення таких заходів рух транспорту шляхопроводом був обмежений: проїзд дозволили лише легковим автомобілям. Для унеможливлення «проскочити», на мості було встановлено висотні обмежувачі.

Днями на сайті Кабінету Міністрів України було зареєстровано петицію щодо реконструкції зазначеного шляхопроводу. Оскільки Гаївський міст знаходиться на автодорозі міжнародного значення, обмеження руху на ньому створює перешкоди при міжнародних перевезеннях. Автор петиції пропонує залучити до справиспівфінансування за рахунок резервного фонду Державного бюджету України, Фонду регіонального розвиткута контролювати доцільність використання коштів задля завершення ремонтних робіт.

Усі, хто згідні з думкою автора, можуть підписати петицію, перейшовши за цим посиланням:https://petition.kmu.gov.ua/kmu/petition/view/2399 .

Вам також може сподобатися