Податкові міліціонери Тернопільщини повернулися із зони проведення операції Об’єднаних сил

gu-dfs_820x360В Головному управлінні ДФС у Тернопільській області відбулась урочиста зустріч працівників податкової міліції, які на днях повернулись із території проведення операції Об’єднаних сил.

За сумлінне виконання службових обов’язків під час участі у заходах із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації на території Донецької та Луганської областей їх відзначено подяками Тернопільської обласної державної адміністрації та медалями «За службу Україні».

Загалом із початку російської збройної агресії проти України 46 працівників ГУ ДФС у Тернопільській області пройшли службу у складі спецпідрозділу податкової міліції на сході нашої держави. Там вони виконували свої обов’язки у складі мобільних груп, несли службу на контрольних пунктах в’їзду-виїзду, перешкоджаючи незаконному переміщенню через лінію зіткнення товарів та грошових коштів, які використовувались для фінансування терористичної діяльності.

За сумлінне виконання обов’язків у зоні проведення Антитерористичної операції та під час участі в операції Об’єднаних сил податкові міліціонери Тернопільщини нагороджувались відзнаками військового командування, Тернопільської обласної державної адміністрації, Донецької та Луганської військово-цивільних адміністрацій, громадських організацій.

Дев’ятнадцять працівників отримали державні нагороди – відзнаки Президента України «За участь у Антитерористичній операції».

З часу воєнних дій на сході нашої держави відбулося 15 ротацій спецпідрозділу податкової міліції у зоні проведення операції Об’єднаних сил.

Вам також може сподобатися