Аби літо пішло на користь: тернопільські поліцейські відвідують дитячі табори

barvinokТривають літні канікули і щоб відпочинок пройшов безпечно, правоохоронці нагадують дітям про основні правила безпечної поведінки. Працівники поліції Тернопільщини завітали до оздоровчого табору «Барвінок» на Зборівщині.

Зустріч з юними відпочивальниками розпочалася з правил поведінки неповнолітніх. Поліцейські розповіли дітям про правила поводження на водоймах, застерегли від спілкування з незнайомими людьми, навели реальні приклади, як діти потрапляли в небезпечні ситуації та пояснювали як їх уникати.

Знання, як відомо, діти добре запам’ятовують у формі гри, тож поліцейські влаштували для неповнолітніх різні квести та змагання. Аби охолодитися у спеку, діти в перервах між іграми смакували морозивом, яке привезли гості у погонах.

Розважав відпочивальників службовий собака. Він уміло виконував команди, отримуючи оплески. А ще діти змогли побачити різні спецзасоби, які використовують в роботі поліцейські, їх школярі хоче приміряли та випробовували себе в ролі спецпризначенців.

Наприкінці зустрічі правоохоронці роздали усім повчальні буклети та закликали дітей берегти себе, допомагати товаришам та не забувати порад від поліцейських.

Вам також може сподобатися