У Тернополі вечірню школу об’єднали із школою №10 та затвердили новий статус

1323335-u-ternopoli-vechirnyu-shkolu-obednali-iz-shkoloyu-10-ta-zatverdili-noviy-statusНовий статут школи №10 в Тернополі затвердили на засіданні сесії міської ради 6 серпня.

Як переконують в управлінні освіти, на навчання учнів це ніяк не вплине, а заклади об’єднали.

– Рішення про об’єднання шкіл прийняли ще на минулому засіданні сесії, – коментує начальник управління освіти і науки Тернопільської міської ради Ольга Похиляк. – Можна сказати, що 10-а школа була недокомплектована і була можливість приєднати туди вечірню школу, яка раніше знаходилась у приміщені.

Раніше заняття для учнів вечірньої школи проводили за адресою Підгородня, 1. Ймовірно, у старому приміщенні вечірньої школи у перспективі зможуть зробити дошкільний заклад.

– Для учнів абсолютно нічого не зміниться, вчителі теж матимуть навантаження як і раніше. Для них зміни будуть мінімальні, – продовжує пані Похиляк. Єдине, що відповідно до законодавства, у школі мають обрати нового керівника на конкурсних засадах.

За новий статут на сесії проголосувало 32 депутати. Окрім того, окремим рішенням вони визначили дві додаткові ставки у закладі: заступника директора та психолога.
Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися