Тернопільська художниця створює унікальні картини, які важко відрізнити від фото (ВІДЕО)

e2c710d08534816f1ce7459d6de48380837ba322Картини, які вражають реалістичністю виконання. Молода Тернопільська художниця Христина Боднарук створює полотна в унікальному стилі. В мистецьких колах її вже називають однією з найталановитіших молодих художниць Тернополя. Сама ж Христина зізнається , весь її секрет в тому, що виконує свою роботу з любов’ю. Повідомляє Т1 Новини.

Картини, які важко відрізнити від фотографій. Тернопільська художниця Христина Боднарук створює унікальні полотна, які вражають своєю реалістичністю. Це зображення її знайомих, які до найтонших деталей відтворюють основні риси моделей.

Христина розповідає, почала займатися малюванням у 14 років. З тих пір більшу частину вільного часу проводить з фарбами за мольбертом. Тому за 10 років зібрала чималу колекцію картин. Колеги оцінюють роботу Христини на високому рівні. До прикладу художниця Катерина Кутенська каже, вражена рівним виконання кожної з картин

– Коли я вперше прийшла до Христини додому, то мене найбільше здивувало те, скільки картин було всередині і те, якого високого рівня виконання вони. Мені було цікаво як художнику подивитися на те, які вона прийоми використовує і те, як вона кладе мазок, – каже тернопільська художниця Христина Боднарук.

Сама ж Христина каже, після закінчення факультету мистецтв у Тернополі поїхала здобувати другу вищу освіту до Львова. Розповідає, вже там освоїла багато нових технік малювання та почала створювати полотна гігантських розмірів.

– Цілий рік я віддала на розвиток себе як художника. І в мене щось вийшло. Для мене це був достатньо великий прорив. А у Львові вже почала малювати на великих розмірах. До цього були 40 на 60. А зараз 2 метри на 1.30, – каже Христина Боднарук.

Вже наступного року Христина планує організувати у Тернополі виставку власних робіт. Це портрети її близьких та знайомих. Частину майбутньої експозиції художниця показала глядачам каналу «Тернопіль1» перед відкриттям виставки.

– Якісь генетичні зв’язки в цьому є, але це одна частина. Іншу складає та колосальна робота, яку вона проводить щодня. В універі це також було дуже видно. Вона постійно малювала, практикувалася і набивала руку. І по цьому видно її такий ріст, – каже подруга художниці Марічка Гузьо.

Успадкувала художниця талант від свого дідуся, іменитого тернопільського митця Віктора Макарова. Дівчина пригадує, дідусь завжди допомагав та підтримував її у всіх творчих починаннях.

– Він завжди дуже тішився будь-яким моїм проявам мистецтва. Завжди він був у захваті від усього того, що я малювала. Мені це завжди дуже сильно допомагало, адже завдяки цьому я відчувала себе впевненішою у собі. Тому у мене завжди був стимул малювати і розвиватися, – зауважує Христина Боднарук.

Поки слідкувати за творчістю талановитої художниці можна на її сторінках у соціальних мережах. Та все ж Христина Боднарук запевняє, докладе максимум зусиль для того, аби про її картини скоро заговорили не лише у Тернополі.

Джерело: Т1 Новини

 

Вам також може сподобатися