Поліцейські Тернопільщини проводять профілактичні рейди на автошляхах

polПрофілактичні заходи, спрямовані на зниження кількості дорожньо-транспортних подій та тяжкості їх наслідків проводять на території краю працівники поліції Тернопільщини. Протягом вихідних працівники поліції спільно з журналістами патрулювали у Зборівському, Кременецькому, Шумському та Лановецькому районах.

З п’ятниці по неділю в райони виїжджали 5 екіпажів, до рейдів залучалися працівники патрульної поліції та роти особливого призначення. Правоохоронці зупиняли авто, проводили з ними профілактичні бесіди стосовно безпеки на дорозі.

Під час рейдів поліцейські склали 20 адміністративних протоколів. Правопорушення різноманітні: відсутність водійського посвідчення або страхового полісу, великий термін прострочення техпаспорту на транспорт, керування транспортним засобом неповнолітнім та особами, які була позбавлені водійських прав. Зафіксували працівники поліції і два випадки водіння транспортних засобів у стані алкогольного сп’яніння.

Профілактичні відпрацювання триватимуть протягом двох місяців по різних районах і селах Тернопільської області. Громадяни повинні пам’ятати, що безпека на вулицях та автошляхах досягається тільки тоді, коли її правил дотримуються всі учасники дорожнього руху.

Вам також може сподобатися