Семеро водіїв у стані алкогольного сп’яніння за вихідні – результати відпрацювання в Бережанському, Підгаєцькому та Козівському районах

alkoholЗ метою належного забезпечення безпеки на дорогах області цими вихідними поліцейські провели профілактичні відпрацювання у Бережанському, Козівському та Підгаєцькому районах. Загалом задокументовано близько 20 порушень правил дорожнього руху.

Такі заходи, насамперед, спрямовані на зниження кількості дорожньо-транспортних пригод та тяжкості їх наслідків. В ході відпрацювання поліцейські виявили семеро водіїв, які керували транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Стосовно них складено адмінпротоколи за статтею 130 КУпАП. За це передбачена відповідальність – позбавлення водійського посвідчення на рік і штраф 10,2 тис. грн, а за повторне вчинення цього порушення протягом року – доведеться сплатити суму вдвічі більшу.

Також серед виявлених порушень: перевищення швидкісного режиму, водіння без паска безпеки та без документів. Правоохоронці зупиняли транспортні засоби та проводили з водіями профілактичні бесіди стосовно безпеки на дорозі.

Поліція закликає водіїв та пішоходів дотримуватися правил дорожнього руху, бути уважними і обережними.

 

Вам також може сподобатися