У Тернополі відбулися громадські слухання щодо проекту містобудівної документації

obgovorennya-mistobudivnoi-dokumentatsii-14-02-2020-114 лютого 2020 року в приміщенні сесійної зали Тернопільської міської ради відбулися громадські слухання містобудівної документації «Детальний план території, обмеженої вул. Живова, вул. Танцорова, площа Героїв Євромайдану, вул. Доли, вул. Митрополита Шептицького (мікрорайон «Живова» житлового району «Центральний») в м.Тернополі».

На громадських слуханнях були присутні розробники, архітектори та усі бажаючі представники громадськості. За результатами громадських слухань, висловлені пропозиції будуть відображені у протоколі, який у встановлений законом термін буде розміщений на сайті міської ради.

Зазначимо, що громадські слухання відбулися відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011р. №555.

Інформація щодо даної містобудівної документації розміщена на сайті Тернопільської міської ради у розділі «Громадські обговорення та слухання», а також у розділі «Містобудівна документація».

Вам також може сподобатися