Тернополяни привезли чотири медалі із Зимового чемпіонату України з плавання серед молоді та юніорів

IMG-20200224-122510Нещодавно у м. Дніпрі завершився Зимовий чемпіонат України з плавання серед молоді та юніорів, учасниками якого стали понад 500 спортсменів з України та Республіки Білорусь.

Тернопіль на змаганнях представили 12 спортсменів, які є вихованцями комунальних закладів КДЮСШ №1 та КДЮСШ №2 ім. Ю. Горайського.

За результатами змагань, чемпіоном України серед юніорів на дистанції 50 м вільним стилем став тернополянин Абдурахман Салег, виконавши норматив Майстра спорту України та кваліфікаційний норматив основного складу збірної команди України з плавання.

Спортсмен також впевнено здобув «срібло» чемпіонату у запливі на 50 м батерфляєм, продемонструвавши свій найкращий час, та «бронзу» на дистанції 100 метрів вільним стилем, випередивши усіх своїх суперників, з якими змагався у фіналі В, поступившись лише двом юнакам, які за результатами попередніх запливів змагалися у фіналі А.

Почесну нагороду чемпіонату виборов і тернопільський плавець, майстер спорту України Сергій Лисобей, посівши третє місце на дистанції 50 м на спині.

Підготували спортсменів тренери Світлана Мазур та Катерина Антонишин,

Вітаємо наших плавців з блискучими виступами на чемпіонаті України та бажаємо подальших успіхів і високих спортивних досягнень!

Вам також може сподобатися