Волонтери в Тернополі збирають кошти на інклюзивний майданчик для дітей

1ea0e429a411f614Волонтери в Тернополі збирають кошти на інклюзивний майданчик для дітей. Потрібно 800 000 гривень, щоб його облаштувати. Про старт проекту “Подаруй світло” повідомив Суспільному тернополянин Сергій Кічула.

Цей майданчик планують розмістити на території Тернопільського благодійного фонду “Карітас” на вулиці Замонастирська, 1. У “Карітасі”працює “Соціальне таксі”, яке може безкоштовно доставити дитину з будь-якого мікрорайону міста. У фонді працюють спеціалісти, які мають знання та досвід роботи із дітьми з інвалідністю.

Волонтери в Тернополі збирають кошти на інклюзивний майданчик для дітей

Волонтери в Тернополі збирають кошти на інклюзивний майданчик для дітей. Facebook Сергій Кічула

На цьому майданчику зможуть гратися й відпочивати 30 дітей, – розповів Сергій Кічула:

“Створюючи такий майданчик, ми створюємо простір, де здорові діти вчаться правильній комунікації з дітьми з інвалідністю й не існує соціального розмежування. Такий майданчик допоможе родинам, які виховують дітей з інвалідністю, швидше соціально адаптуватися і знайомитись з навколишнім світом в ігровій формі”

Що відомо:

Цей благодійний проєкт Сергій Кічула реалізовує разом з благодійним фондом “Карітас” та лідерським волонтерським рухом. У 2017-му-2019-му роках вони реалізували проєкти: “Соціальне таксі”, Citrus Life, PRO-Милосердя
Про те, що проєкт “Подаруй світло” стартує, Сергій Кічула повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Джерело: suspilne.media

Вам також може сподобатися