У зв’язку з карантинними заходами скасували ряд поїздів через Тернопіль

198820_na_stanciji_pidzamche_u_lvovi_pojizd_na_sЧерез поширення корона вірусу в Україні скасували низку поїздів внутрішнього залізничного сполучення. В тому числі і через станцію Тернопіль.

 Список поїздів, курсування яких скасовують між областями України через епідемію корона вірусу з’явився на сайті АТ “Укрзалізниця”. Так, було скасова близько сотні потягів. З повним списком можна ознайомитися за посиланням: https://www.uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/514855/?fbclid=IwAR3NT3R5dOdgiODd-9UElX8HD6xb7S7-eDj0gc7Rp65v2utyFdt6WVMmqBU

“На виконання постанови Кабінету Міністрів України №215 Укрзалізниця, починаючи з 18 березня, тимчасово припиняє перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішнього сполучення”, – йдеться у повідомленні.

“Компанія компенсує пасажирам повну вартість проїзних документів на всі скасовані через введення карантину рейси — без стягнення додаткових зборів. Для зручності пасажирів та уникнення концентрації людей біля кас, Укрзалізниця подовжила термін повернення квитків до 1 місяця від дати запланованого відправлення поїзда, що скасований”, — зауважив міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

Джерело: Тернополяни

Вам також може сподобатися