З 12-ї години у міському транспорті – по 10 пасажирів, вхід – через передні двері

ternopil-avtobusi-noviniРішення про 10 пасажирів у громадському транспорті міста починає діяти з 12-ї години 18 березня. Міська влада моніторитиме сьогодні, чи вдасться реалізувати таку норму та прийматиме подальші рішення.

Про це повідомив перед початком розгляду питань на засіданні виконкому 18 березня міський голова Сергій Надал.

– Із сьогоднішнього дня вступають в силу, з 12-ї години, рішення про 10 пасажирів, – сказав голова. – Сьогодні зранку було зрозуміло, що їде набагато більше людей, хоча рішення ще в дію не вступило – воно вступить з 12-ї години. Значить, сьогодні до кінця дня слід відмоніторити, наскільки його вдається виконувати. Я розумію, що водіям автобусів та тролейбусів доведеться виступати не тільки водіями, а й контролерами. Є пропозиція, щоб було виконання, зробити запуск пасажирів тільки через передні двері у всьому громадському транспорті і таким чином хай водій контролює, щоб було у громадському транспорті тільки 10 людей.

Відтак міський голова запропонував спершу промоніторити, як відбуватиметься реалізація виконання рішення, а далі – діяти відповідно до результатів.

– Давайте спершу відмоніторимо, як воно відбудеться, – сказав Надал. – А потім будемо приймати рішення про те, чи можливо необхідно взагалі припиняти рух громадського транспорту, як це роблять сусідні міста.

Джерело: terminovo.te.ua

 

Вам також може сподобатися