ЖЕКи та ОСББ Тернополя повинні щоденно проводити дезінфекцію місць загального користування в будинках

dezinfektsiya-budinkiv-18-03-2020_jpg-5Депутати міської ради, на позачерговій 48-й сесії, затвердили рішення Тернопільського штабу з метою недопущення поширення коронавірусу у місті Тернополі. Одним з пунктів цього рішення зобов’язано ЖЕКи та ОСББ щоденно проводити обробку місць загального користування в під’їздах (дверні ручки, поштові скриньки, перила, ліфти, кнопки виклику) спеціальним дезінфікуючим розчином.

Очільник міста Сергій Надал перевірив, як проводиться дезінфекція в під’їздах будинку за адресою проспект Бандери, 96.

«Рішенням виконкому виділено додаткові кошти на закупівлю спеціальних засобів для проведення дезінфекції у місцях загального користування житлових будинків. Від сьогодні такі роботи повинні проводитися щоденно, – розповідає Сергій Надал. – Тож цю ситуацію будемо контролювати та регулярно моніторити»

Мешканці можуть особисто слідкувати за проведенням дезінфекції. Інформувати про адреси, де не проводилась обробка дезрозчином, жителі можуть за телефоном: 1580 та на сторінку Житлово-комунального господарства. . (через рубрику “Електронна приймальня”)

Для довідки: Біохлор – розчин, який використовують для обробки поверхонь та знищення вірусів. Працівникам, які працюють з розчином, видаються маски, костюми та окуляри. Звертаємося до мешканців будинків повинні з розумінням поставитися до проведення таких робіт, адже вони проводяться з метою захисту здоров’я населення.

Вам також може сподобатися