Нацгвардійці виявили в жителів Тернопільщини заборонені речовини

acd0c6439e9f19b60a18afcda6ba0592456a8e8fВпродовж минулої доби працівники поліції Тернопільського відділу поліції відкрили два кримінальні провадження щодо молодиків за фактами незаконного зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Під час патрулювання на вулиці Чумацькій військові помітили двох громадян, які побачивши людей у формі почали нервувати й поводити себе підозріло. У ході поверхневої перевірки в молодика 1999 року народження виявили пластикову коробку з подрібленою речовиною зеленого кольору, ззовні схожою на нацвай. Під час спілкування з іншим хлопцем 1998 року народження, останній зізнався нацгвардійцям, що зберігає паперовий згорток з марихуаною.

Підозрювані розповіли, що заборонені речовини використовували для власного вживання без мети збуту.

Ще одного правопорушника працівники Національної гвардії виявили згодом в провулку Цегельному. При собі парубок 1996 року народження мав поліетиленовий пакет з невідомою речовиною зеленого кольору.

Їх поліцейські вилучили та направили на експертизу в Тернопільський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Відомості про події внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 309 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, разом із військовослужбовцями Національної гвардії України поліцейські продовжують превентивні заходи та охорону публічної безпеки.

Працівники поліції працюють у посиленому режимі для забезпечення карантинних заходів.

Вам також може сподобатися