Відтепер через сіті-бот «Назар» тернополяни можуть швидко дізнатися, хто їхній депутат

92800944-1145168682524007-3499396845765918720-202022-ternopilДнями у сервісі сіті-бот «Назар» з’явилась нова функція – модуль «Мій депутат».

Завдяки системі кожен тернополянин може швидко і легко дізнатися, хто є депутатом за вказаною адресою, а також дізнатися інформацію про графік та місце його/її прийому, партійність, контактний телефон з посиланням на офіційну сторінку Тернопільської міської ради із ще більшим обсягом інформації.

Нагадаємо, сервіс сіті-бот «Назар» працює у Тернополі з грудня 2019 року. Основною функцією сервісу є сповіщення мешканців міста щодо планових та аварійних відключень міських комунікацій (вода, світло, газ, опалення тощо) за вказаною адресою. Оскільки сіті-бот поєднаний із системою, в якій працює контакт-центр та всі комунальні служби Тернополя, мешканці отримують найоперативнішу та найактуальнішу інформацію щодо вимкнень міських комунікацій у своїй оселі, причин вимкнення та строки поновлення. Також через сіті-бота можна подати заявку щодо відсутності води чи світла в оселі, або будь-якої іншої аварійної ситуації на вулиці (відкритий люк, обірваний кабель, тощо).

Для використання сервісу необхідно зі свого смартфону, на якому є встановлений додаток Viber або Telegram, перейти за посиланням https://citybot.pro/citybot-nazar-ternopil та обрати потрібний месенджер. Все дуже просто та швидко!

У Тернополі сервіс сіті-бот Назар реалізовано за підтримки Тернопільської міської ради та представництва Viber в Україні.

Вам також може сподобатися