У Монастириську від коронавірусу одужало 4 медики

FWYVM9PQMN66U2SGFRXCПро це повідомив керівник Монастириського районного штабу буоротьби з коронавірусом Павло Дронь.

“У святу вербну неділю сповіщаю про приємну звістку щодо виходу з коронавірусної залежності 4 інфікованих після їх подвійного тестування – 1 лікар райлікарні, 1 сімейний лікар, 1 медсестра та 1 мол. медсестра! З понеділка вони приступають до роботи.

Хто уважно читав попередні дописи, де йшлося про наше завдання-мінімум та прогнози, то не міг не помітити, що намічене ми виконуємо, наші прогнози почали збуватися. А це свідчить і про належний рівень аналітичної складової в роботі райштабу…

Щодо нашої програми-максимум, то вона полягає в тому, щоб якнайбільше контактних обстежити, кваліфіковано пролікувати шпиталізованих у нас, вберегти від летальності хворих, повернути всіх інфікованих медиків у стрій. І через місяць сформувати бригаду з медиків-волонтерів для допомоги французам, де ситуація набагато складніша ніж у нас. Я би, навіть, погодився, наприклад, очолити штаб у Ліоні. Віримо у наших відчайдушних, професійних лікарів та медсестер! Вони кращі! Хоч інколи несправедливо піддаються осуду. Після всього я опишу про ті приголомшливі епізоди їхньої роботи, в яких вони опинялися під час пандемії”, – написав на соїій торінці в Фейсбуці Павло Дронь.

Джерело: 0352

Вам також може сподобатися