У Бережанському районі з 1 червня запрацюють садочки та відкриють храми

c37ab0f-ditsadokЗ 1 червня у Бережанському районі планують відкрити дитячі садочки та храми.

Оновлена інформація про організацію заходів щодо запобігання занесенню та поширенню коронавірусної інфекції на території району та кількість зафіксованих випадків хворих на корона вірус в Бережанському районі станом на 28.05.2020 року!

Станом на 16.00 год. 28 травня 2020 року нових підтверджених випадків захворюваності на COVID-19 в районі не має.

Від початку епідемії коронавірусу COVID-19 в Бережанському районі:
– підтверджено 3 випадки захворюваності на коронавірус;
– 3 хворих одужало;
– 29 підозр спростовано;
– 1 відібраний матеріал на COVID-19 перебуває на дослідженні.

Щоденну інформацію про стан матеріально-технічного забезпечення Бережанської ЦРКЛ можна переглянути за посиланням: https://youcontrol.com.ua/virus/

28.05.2020 р. спеціалістами Бережанського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області проведено інспекційні візити в закладах торгівлі та закладах обслуговування населення, зокрема: магазин «Алкогольні напої» (вул. Банкова,4/2), магазин «Товари для дому» (вул. Банкова,4), суші-бар «Тако» (вул. Вірменська,1/1).

Під час інспекційних візитів порушень не виявлено.

Шановні жителі Бережан та Бережанського району нагадуємо вам, про те, що відновлено пасажирські перевезення на міських та приміських автобусних маршрутах, а з 1 червня 2020 року розпочнуть свою роботу дошкільні навчальні заклади та дозволено відвідувати в храмах богослужіння.

Джерело: https://oblast-te.com.ua

Вам також може сподобатися