Тренування відновили: юні тернопільські віндсерфінгісти знову на хвилях

unnamedЗ настанням літа та черговим етапом пом’якшення карантину, свою роботу відновили чимало закладів, в тому числі, позашкільних. До прикладу, у Тернополі на водно-спортивній базі дозволили тренуватися віндсерфінгістам.

Тож, юні спортсмени вже підкорюють хвилі Тернопільського ставу. Із свіжим повітрям і дотриманням дистанції, в таких умовах, проблем немає. Віндсерфінгісти кажуть, відновленню занять надзвичайно раді, адже це для них – як ковток свободи. Розповідають, трохи вдавалося тренуватися вдома, але це не порівняти із заняттями на воді, поруч із друзями.

Підлітки займаються за будь-якої погоди. Головне для них – щоб був вітер. У перший день після карантину погода їх не підвела, тут і вітер потрібний, і дощ – не завада.

Тренер каже, діти вже давно писали і запитували, коли можна відновити заняття, але через карантин спортивні секції були заборонені. Тож, дозволу на роботу в умовах карантину раді, і спортсмени, і вихованці.

Все ж, зауважує директор водно-спортивної бази Тернопільського обласного відділення фізичного виховання та спорту Олексій Нижегородов, карантин вніс свої корективи в роботу закладу. Через обмеження майже 2 місяці занять втрачені. Відмінили змагання. Найближчі проведуть аж у серпні. Це буде Кубок України у Маріуполі. Та головне, що юні серфінгісти вже можуть повноцінно повертатися до тренувань і займатися улюбленим видом спорту.

Джерело: Т’1

Вам також може сподобатися