Жителям Тернопільщини пропонують нову послугу від “Газпостач”

gazolina1Жителям Тернопільщини, які є клієнтами «Газпостач», пропонується до уваги нова послуга компанії. Зайшовши на сайт  gazpostach.te.ua, споживачі природного газу можуть зареєструватися в оновленому особистому кабінеті «Gazolina Online» та дізнатися всю необхідну інформацію. Зокрема, актуальні тарифи, наявний баланс на рахунку, нарахування пільг та субсидій, історію оплат. Також при потребі можна згенерувати та роздрукувати квитанцію про оплату.

“Перейшовши за посиланням «Оновлений особистий кабінет» споживач повинен пройти нескладну реєстрацію, після якої на вказану електронну скриньку отримає пароль для авторизації під час наступних відвідувань. У формі реєстрації споживачу запропонують обрати газову компанію (в даному випадку обираємо ДП «Газпостач» ТОВ «Тернопільміськгаз»),  та ввести особовий рахунок, прізвище власника особового рахунку та електронну пошту, на яку прийде лист – запит для підтвердження реєстрації”, – повідомили у компанії.

Нагадуємо, що продовжує діяти і звичний нашим споживачам «Особистий кабінет» на сайті gazpostach.te.ua. Він працює за принципом єдиної квитанції і включає в себе всі комунальні послуги. Для внесення показників, перегляду балансу та проведення онлайн оплати за спожитий природний газ споживачі можуть скористатися обома доступними ресурсами.

Джерело: fainemisto.tv

Вам також може сподобатися