Магазинним злодійкам доведеться відповісти за скоєнні протиправні дії

kradizhka_kosmetykyТаємне викрадення чужого майна – саме таку статтю інкримінують працівники Тернопільського відділу двом мешканкам обласного центру, які накриміналили в приміщеннях магазинів.

Одна з підозрюваних впродовж одного дня тричі навідувалася до крамниці, аби привласнити товар. Об’єктом злочину жінка завжди обирала одне й та саме майно – побутову хімію. Працівники торгового закладу не помічали, як жінка криміналила. Натомість, коли здійснювали ревізію, виявили нестачу й переглянули записи з камер відеоспостереження на яких помітили, як незнайомка проносила товар повз каси.

Правоохоронці встановили особу підозрюваної – нею виявилася тернополянка 1984 року народження. Жінка вже має велике кримінальне минуле. Поліцейські неодноразово доводили причетність зловмисниці до майнових злочинів скоєних на території Тернополя.

Окрім цього працівникам поліції вдалося розкрити ще один злочин, який вчинила 37-річна жителька обласного центру. Підозрювана привласнила гаманець відвідувачки магазину, який потерпіла залишила на прилавку.

Відомості про події правоохоронці внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до ч. 1 ст. 185 ККУ. Санкція якої передбачає штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Вам також може сподобатися