Сучасний спортивно – гімнастичний комплекс незабаром з’явиться на території школи №7

maydanchik-na-teritorii-shkoli-7У Тернополі тривають активні роботи з реалізації проєктів-переможців «Громадського бюджету 2020», де перемогу здобули 7 великих та 14 малих проєктів, поданих жителями міста.

Цими днями в рамках «Громадського бюджету» розпочалося облаштування ігрового дитячого спортивно-гімнастичного комплексу «Наше майбутнє» на території спеціалізованої школи №7 з поглибленим вивченням іноземних мов. Проєкт зібрав 2148 голосів підтримки серед тернополян, завдяки чому на масиві «Дружба» уже незабаром з’явиться сучасний майданчик для активного відпочинку як учнів школи №7, так і жителів мікрорайону.

Як зазначає автор проєкту Роман Павлишин, під час ремонтних робіт заплановано оновити асфальтобетонне покриття, провести гідроізоляцію однієї із стін школи та облаштувати унікальний ігровий та спортивний майданчики.

До слова, активні мешканці «Дружби» та учні і вчителі школи №7 уже не вперше беруть участь в «Громадському бюджеті» і здобувають перемогу. Так, у минулому році завдяки перемозі проєкту «Безпечна і здорова школа», на території спеціалізованої школи №7 встановлено огорожу навколо усього подвір’я, 10 відеокамер, освітлення і вуличні тренажери, а також проведено благоустрій території.

Вам також може сподобатися