З початку посилення обмежувальних карантинних заходів поліцейські Тернопільщини виявили 18 порушень

f0b2438786ef4e8d72d64b015a76e935За вихідні поліцейські задокументували 11 порушень дотримання карантинних заходів, а в понеділок, 22 червня, – 7. На порушників складено адміністративні протоколи за статтею 44-3 КУАП.

Під час проведення перевірок 22 червня поліцейські склади шість адміністративних протоколів за порушення карантинних заходів керівниками торгових закладів й установ харчування, та один протокол за порушення перевезень пасажирів при перевищенні посадкових місць.

Нагадаємо, з 18 червня згідно рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Тернопільської ОДА карантинні заходи посилено у районах та обласному центрі.

Заборони діють на: проведення масових зібрань (за винятком проведення ЗНО та пов’язаних з діяльністю об’єктів критичної інфраструктури);
перевезення пасажирів при перевищенні посадкових місць;
роботу закладів торгівлі, ТРЦ, якщо вони не можуть розмежувати потоки відвідувачів;
обслуговування клієнтів у приміщеннях закладів громадського харчування, святкування там масових тривалих заходів (урочисті події, весілля) -дозволено літні майданчики зі збереженням усіх санітарних норм;
не дозволено роботу спортивних груп, секцій, фітнес центрів у закритих приміщеннях.

Аби зменшити динаміку захворюваності, усім слід дотримуватися карантинного режиму та менше відвідувати громадські місця. Не варто забувати про засоби індивідуального захисту та регулярну обробку рук дезінфекторами.

Вам також може сподобатися