Оперативники розшукали зловмисника, причетного до крадіжки з магазину

105329107_3018873151567760_5167757361052278174_nКрадієм виявився раніше неодноразово судимий за майнові злочини 51-річний житель обласного центру.
До співробітників Тернопільського відділу поліції із заявою про крадіжку звернувся власник одного з торгових закладів міста. Зі слів потерпілого, невідома особа шляхом вільного доступу зі стелажа поцупила дороге взуття. Сума збитків склала понад півтори тисячі гривень.
Зі слів старшого оперуповноваженого відділу карного розшуку міського відділу поліції Євгена Оконського, в ході оперативних заходів було встановлено, що до крадіжки причетний раніше неодноразово судимий житель обласного центру. Зловмисник, зайшовши до торгового закладу, начебто намагався вибрати та приміряти товар. Проте, як з’ясувалося, похід в примірочну був спланований лише для того, аби непомітно потягнути зі стелажа дорогі кросівки і заховати їх під верхній одяг. Продавці одразу цього не помітили, тому крадієві вдалося спокійно вийти з магазину.
Крадене взуття лиходій того ж дня продав на ринку, а гроші витратив на власні потреби.
Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано частиною 2 статті 185 ККУ – крадіжка, вчинена повторно.

Вам також може сподобатися