Вісім фактів порушення карантинних вимог зафіксували правоохоронці впродовж тижня

perevirka-zakladiv-harchuvannya-na-dotrimannya-nimi-karantinnih-vimog-ternopil-16-lipnya-2020-rokuПід час засідання міського оперативного штабу начальник Тернопільського відділу поліції ГУНП в Тернопільській області Сергій Осадця надав інформацію щодо роботи правоохоронців та перевірки ними закладів громадського харчування за останній тиждень.

«Впродовж тижня мобільними групами було перевірено дотримання санітарно-гігієнічних норм та правил адаптивного карантину у всіх закладах громадського харчування Тернополя. За результатами перевірки виявлено вісім фактів порушення карантинних вимог, на адміністрації цих закладів складено протоколи за статтею 44-3 КУпАП. Та, загалом, у міських закладах громадського харчування і працівники, і відвідувачі намагаються дотримуватися протиепідемічних заходів, – зазначив Сергій Осадця.

Нагадаємо, у Тернополі працюють мобільні групи, які контролюють дотримання карантинних вимог в ресторанах, громадському транспорті та на ринках. До складу мобільної групи входять працівники Держпродспоживслужби, управління торгівлі міської ради, міського відділу поліції, управління патрульної поліції та муніципальної інспекції. Мобільні групи працюють і в будні дні та у вихідні.

Вам також може сподобатися