Поліцейські Тернопільщини зібрали кошти на лікування неповнолітнього, який постраждав в ДТП

70Понад 40 тисяч гривень благодійної допомоги зібрали поліцейські краю родині 8-річного Юрка Чорного, якого збив на автівці п’яний водій. Працівники поліції провідали хлопчика в лікарні та принесли подарунки і смаколики.

Юрчик переніс вже дві операції, а про страшну аварію майже не пам’ятає. Маленький пацієнт дуже зрадів гостям у погонах, розповів, що коли виросте, стане поліцейським.

– Мені дуже подобається зброя і автомобілі працівників поліції, як виросту теж допомагатиму людям, – запевняє хлопчик.

Щирі слова вдячності висловила правоохоронцям мати неповнолітнього Наталія.

– Дякую вам та всім людям, котрі відгукнулися на нашу біду, – каже Наталія Чорна. – Нехай Бог вам допомагає і будьте здоровими – ви і ваші родини.

Футбольний м’яч, який подарували правоохоронці, хлопчик дуже хоче якнайскоріше випробувати на полі. Проте попереду у нього ще довге лікування.

Керівник відділу ювенальної превенції Тернопільської області Петро Тихович побажав йому якнайскорішого виздоровлення, зазначивши, аби подібних подій ніколи більше не траплялося.

– Хочемо застерегти, що нетверезий водій –потенційний вбивця. Найстрашніше, коли страждають дітлахи, – зазначив ювенал.

Нагадаємо, аварія трапилась ввечері 8 липня у селі Прошова Тернопільського району. П’яний водій на шаленій швидкості збив хлопчика, який стояв на узбіччі з велосипедом. На момент автопригоди водій перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Вам також може сподобатися