У Тернополі в новому мікрорайоні «Північний» триває капітальне будівництво дороги

ternopil-mikrorayon-pivnichniy-oglyad-19082020r-4У Тернополі триває зведення нових житлових масивів. Так, у мікрорайоні «Північний» на вул. Київській та на вул. Героїв Чорнобиля незабаром розпочнеться капітальне будівництво дороги.

«У даному мікрорайоні продовжують зводити нові будинки і в деяких уже проживає значна кількість мешканців, тому виникає необхідність створювати належну інфраструктуру. Будуються нові дороги, прокладаються мережі: каналізація, водовідведення, електропостачання тощо, – повідомляє міський голова Сергій Надал. – Роботи скоро розпочнуться, тут буде облаштована проїжджа та пішохідна частини від вул. Київської до вул. Героїв Чорнобиля. Згодом будівництво дороги продовжать через вул. Спортивну, яка буде виходити на просп. Злуки».

Капітальне будівництво дороги на вул. Київській здійснює ПП «Матла» відповідно до інвестиційної угоди. Проєктом робіт передбачено облаштування велодоріжки, розподілення руху транспорту по смугах і озеленення території.

Зазначимо, що в рамках будівництва нової дороги передбачено формування кільцевого руху, а саме: вул. Героїв Чорнобиля буде виходити на вул. Текстильну – це буде основна артерія, яка з’єднає дві магістральних вулиці – вул. 15 Квітня і вул. Текстильну.

Вам також може сподобатися