Кращих військовослужбовців батальйону «Тернопіль» нагородили медалями

batalyon-ternopil-29-08-2020-129 серпня на літній сцені парку ім. Т. Г. Шевченка відбулось нагородження військових добровольчого батальйону особливого призначення «Тернопіль» (тепер уже роти патрульної поліції особливо призначення) за участь в антитерористичній операції першими відзнаками даної військової структури. Розпочали урочистості із хвилини мовчання за загиблими військовими на Сході.

«Ми повинні пам’ятати, що сусідня держава – наш ворог, аж до часу припинення їх існування. З особливими словами подяки і шани до учасників російсько-української війни розуміємо, що жодні втішання не загоять рани від втрачених побратимів, від зустріччю із смертю, від тих втрат, яких могло не бути. Це мотивація пам’ятати і працювати, аби ті хвилини, дні і роки не були марними. Ви не просто виконуєте свій обов’язок, ви – носите ім’я міста. Велика шана вам – сміливим, мужнім захисникам і вашим родинам, що вас підтримували, молились та чекали. Дякую Вам за службу!», – сказав під час нагородження заступник міського голови Леонід Бицюра.

До слова, також нагородили відзнаками священників та волонтерів, які допомагали батальйону «Тернопіль» у час війни. А після нагородження військовий оркестр 44-ї окремої артилерійської бригади на чолі з диригентом Тарасом Когутом виконали декілька музичних композицій.

Вам також може сподобатися