На Тернопільщині відбулися зміни з розкладі руху трьох приміських поїздів

198820_na_stanciji_pidzamche_u_lvovi_pojizd_na_sУ зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації в окремих містах та районах Тернопільської області відбулися тимчасові зміни у розкладі та маршрутах руху трьох приміських поїздів.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської залізниці.

Починаючи з 31 серпня цього року, поїзди № 6270 та № 6277, що курсують у сполученні Тернопіль – Заліщики – Тернопіль тимчасово курсуватимуть із технічною зупинкою без посадки пасажирів на станції Чортків. При цьому, поїзд № 6277 Тернопіль – Заліщики курсуватиме до ст. Вигнанка без змін, далі – зі змінами у розкладі.

Починаючи з указаної дати, поїзд № 6253/6252 Тернопіль – Підвисоке – Тернопіль курсуватиме із технічною зупинкою для висадки пасажирів в Потуторах, Підвисокому, Літятині, Жонівці, Рибниках, Мечищеві, а також на з. п. Награбіє та Гутисько.

Залізничники просять пасажирів із розумінням поставитися до вимушеної ситуації та врахувати тимчасові зміни під час планування подорожей у вказаних сполученнях. А також нагадують про необхідність обов’язкового використання під час поїздок засобів індивідуального захисту та правил безпеки на залізничному транспорті.

Вам також може сподобатися