У Тернополі начальник ДФС попався на великому хабарі від підприємця

sbuСлужба безпеки України (СБУ) продовжує дії, спрямовані на боротьбу з корупцією. Стало відомо про затримання начальника управління Державної фіскальної служби (ДФС) у Тернополі, під час отримання ним хабаря у розмірі 37 тисяч доларів США.

Про це ASPI news стало відомо з пресцентру силового відомства в четвер, 3 вересня. Повідомляється, що керівник оперативного управління Головного управління ДФС у Тернопільській області був затриманий силовиками на хабарі, пропонований бізнесменом.

В СБУ розповіли, що начальник обласної ДФС разом зі своїм подільником — своїм підлеглим — вимагали $37 тисяч у місцевого бізнесмена для перекваліфікації на більш м’яку статтю кримінального провадження у справі про нібито несплату податків.

Фігуранти були затримані силовиками в Тернополі відразу після отримання всієї суми хабаря. У рамках кримінального провадження за частиною 4 статті 368 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії. Вирішується питання про повідомлення затриманим чиновникам про підозру та направлення до суду клопотань про обрання запобіжних заходів.

 

Вам також може сподобатися