У Тернополі відкрили оновлений «Палац щастя»

palts-shchstya-ternopil-04102020-6В приміщенні ПК «Березіль» відбулось урочисте відкриття «Палацу щастя» для реєстрації шлюбів у Тернополі.

Тернополяни Юрій і Марія стали першою парою, яка створила сім’ю в оновленому приміщенні. Міський голова Сергій Надал і заступник начальника Західного міжрегіонального управління міністерства юстиції в Тернопільській області Людмила Гетьман привітали молодят та вручили перший документ свідоцтво про реєстрацію шлюбу.

«Щиро вітаю молодят з одруженням. Сьогодні ви розпочинаєте свою спільну сімейну дорогу. Любові, злагоди та миру у вашій домівці. Кохайте та бережіть один одного!», – звернувся очільник Тернополя до молодят.

Довідково. В оновленому приміщенні встановлена біла весільна арка з квітів, а стільці для гостей розміщені по периметру із дотриманням вимог соціальної дистанції. Для кольорового контрасту дизайнери використали тканину темних кольорів, що додає свого неповторного стилю. Освітлює залу близько 20-ти кільцевих LED-ламп, які надають привабливого та сучасного вигляду.

Вам також може сподобатися