Ціна на газ для населення у листопаді підвищиться ще на 35%

gaz_harkovЗа тарифом “Місячний”, вартість блакитного палива становитиме 6,33 грн/куб. м

Українська газопостачальна компанія НАК “Нафтогаз” оприлюднила ціну на газ для населення у листопаді. Про це свідчать дані на сайті компанії.

Як зазначається, для користувачів, які купують газ за тарифом “Місячний”, вартість блакитного палива становитиме 6,33 грн/куб. м із ПДВ та без урахування вартості розподілу (доставки). У порівнянні з жовтнем ціна газу зросла на 34,7%.

Крім цього, у “Нафтогазі” подовжили можливість під’єднатися до тарифу “Річний”. Він передбачає, що клієнт протягом 12 місяців буде сплачувати за газ рівними частинами. Вартість блакитного палива у рамках тарифу в листопаді становитиме 6,45 грн/куб. м із ПДВ (без вартості розподілу).

Нагадаємо, в Україні 1 серпня запрацював ринок газу для населення. Таким чином споживачі можуть самостійно обирати постачальника залежно від ціни та сервісу.

До слова, НАК “Нафтогаз” оприлюднив оптову ціну на природний газ для виробників теплової енергії. Зокрема, вартість підскочила на 24% — до 5374,1 грн за 1 тис. куб. м (без урахування ПДВ та витрат на транспортування).

Джерело: ЗІК

Вам також може сподобатися