Проголосувати 25 жовтня прийшли близько 45% виборців Тернопільщини

ekn-1024x681-2В Україні триває підрахунок голосів виборців, які здійснили волевиявлення 25 жовтня. На Тернопіллі участь у голосуванні взяли близько 45% виборців.

 Про це повідомляють у Громадянській мережі ОПОРА. За словами спостерігачів, цього дня було чимало порушень на дільницях.

— Фіксували процедурні порушення, спроби видачі бюлетенів без паспорта, недопуск спостерігача на засідання ДВК, публічне знищення бюлетеня. А ДВК села Онишківці отримала бюлетені з номером іншої дільниці, через це двічі призупиняла процедуру голосування, — інформують в ОПОРІ.

Також відомо і про випадки відсутності термометрів на дільниці і про прилади, які некоректно відображали температурний показник тіла. Крім того, на низці виборчих дільниць не було обладнаних окремих кабінок для голосування, призначених для осіб із симптоми захворювань.

Розірвані бюлетені, перерви у процедурі голосування, недопуск спостерігача на ДВК — про те, як проходив день голосування на Тернопільщині – читайте детальніше на сайті ОПОРИ.

Вам також може сподобатися