Тернопіль не підтримує запровадження «карантину вихідного дня»

u-ternopoli-ne-vprovadguvatimut-karantin-vihidnogo-dnyaУ Тернополі не буде впроваджуватися «карантин вихідного дня». Про це повідомив міський голова Сергій Надал під час брифінгу у п’ятницю, 13 листопада.

«У Тернополі не буде вводитися жодних додаткових обмежень, окрім тих, що діють в місті дотепер. Ідеться про обов’язкове дотримання всіх санітарно-епідеміологічних правил, – зазначив міський голова Сергій Надал. – Сьогодні, 13 листопада, проводилися консультації з економістами, представниками малого та середнього бізнесу Тернополя, лікарями-епідеміологами. На думку медиків, «карантин вихідного дня» не матиме ефекту для унеможливлення подальшого поширення COVID-19. Натомість економіка зазнає суттєвих втрат. При цьому місто повинне забезпечувати і надалі фінансувати лікарні, транспортну сферу та готуватися до зимового періоду».

Міський голова також звернувся до підприємців, які здійснюють торгівельну діяльність та приймають відвідувачів у закладах громадського харчування, максимально дотримуватися усіх карантинних вимог, рекомендованих МОЗ.

Вам також може сподобатися