У Тернополі завершили вкладати асфальт на вулиці Тарнавського

28cd38c2b1ed8200Сьогодні завершили вкладати асфальт на четвертій смузі руху транспорту на вулиці Тарнавського в Тернополі. Смуга має 1 138 метрів довжини та 3 метри ширини. Про це розповів заступник директора підрядного підприємства Ігор Терновий.

За його словами, від проспекту Злуки до перехрестя вулиці Київської вклали 865 тонн асфальту:

“Конструктив такий: 15 сантиметрів пісок, 38 см – щебенево-піщана суміш, 24 см КМА – це цементно-мінеральна суміш, 10 см крупнозернстий асфальтобетон і 5 см верхній шар асфальтобетону. Задіяні два асфальтоукладачі, 8 мотокатків, бригада з сорока чоловік, і ще працює бригада по укладанню бордюрів, поребриків, підготовка до проведення робіт по вкладанню бруківки”.
У Тернополі завершили вкладати асфальт на вулиці ТарнавськогоСуспільне Тернопіль

Терновий каже, завтра почнуть вкладати бруківку на тротуарах і зроблять 1 400 метрів бордюрів.

Нагадаємо, вулицю Тарнавського почали ремонтувати 24 вересня цього року. В кінці жовтня розширили проїжджу частину та облаштували мережу для тролейбусів. Загалом, вартість робіт – майже 23 мільйони 300 тисяч гривень, каже виконувачка обов’язків директорки підприємства замовника Олена Чумак. За її словами, ремонтують вулицю за співфінансування Тернопільської обласної та міської рад.

На ремонт вулиці Тарнавського з державного бюджету виділили 20 мільйонів гривень, розповів голова обласної ради Віктор Овчарук. За його словами, ці кошти виділили за Державною програмою капітального будівництва доріг і мостів. Ще майже 3 мільйони 300 тисяч гривень на ремонт вулиці виділили з бюджету Тернопільської громади.
У Тернополі завершили вкладати асфальт на вулиці ТарнавськогоСуспільне Тернопіль

У Тернополі завершили вкладати асфальт на вулиці Тарнавського

У зв’язку з ремонтом сьогодні змінився маршрут тролейбусів, розповіла речниця міськради Маряна Зварич. За її словами, тролейбуси, які їздять за 10 та 11 маршрутами, від масиву «Східний» їхатимуть через проспект Злуки. Тролейбус, який їздить за 8 маршрутом, від вулиці Леся Курбаса їхатиме вулицею Текстильною.

Вам також може сподобатися