Тернополян запрошують взяти участь в благодійному забігу помічників Святого Миколая

322084cb68c54c1db2c4b24b22d090e4_M12 грудня відбудеться забіг, де збиратимуть кошти для благодійної акції «Миколайпротебенезабуде». Їх витратять на подарунки потребуючим дітям Тернополя.

Цього року біговий клуб Тернополя «Ternopil Running Club» долучається до цієїініціативи і запрошує всіх небайдужих взяти участь в Благодійному забігу помічників Св. Миколая. Учасники заходу пробіжать 1 км центром міста. Така дистанція вибрана для того, щоб до акції могли долучитися не лише спортсмени, а і всі охочі.

«Реєстраційний внесок для участі в забігу 150 грн (якщо Ви почуваєтеся впевнено в фінансовому плані, можете переказати більшу суму або долучитися до інших акцій ініціативи «Миколай про тебе не забуде»). Кошти, які будуть зібрані в рамках забігу, будуть витрачені на купівлю іграшок для потребуючих дітей», – йдеться у повідомленні організаторів.

Для того, щоб зареєструватися на забіг, перейдіть за посиланням: https://docs.google.com/…/1fminf…/edit.

Зазначимо, благодійна акція «Миколай про тебе не забуде» в Тернополі проводиться 16-й рік поспіль. Завдяки цій ініціативі щорічно діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, а також діти-сироти отримують подарунки, а разом з ними відчуття свята та піклування.

Вам також може сподобатися