До кінця року можна безкоштовно виготовити «Соціальну карту тернополянина» для тернопільських першокласників

sotsialna-karta-ternopolyanina-kategorii-uchnivska-2020До кінця цього року батьки тернопільських першокласників можуть безкоштовно виготовити для своїх школярів електронний квиток «Соціальна карта тернополянина» категорії «Учнівська».

Зробити це можна, звернувшись до оператора ТОВ «Системний зв’язок» (вул. В. Чорновола,1, ІІ поверх) та подавши до 31 грудня необхідні документи для оформлення квитка: ідентифікаційний код і свідоцтво про народження дитини, а також її фото (або прийти з дитиною, щоб зробити фото безпосередньо у ТОВ «Системний зв’язок»).

Станом на 01 грудня заявки подали батьки лише третини із загального числа «першачків», їх кількість у місті складає понад три тисячі.

З січня 2021 року виготовити картку можна буде лише на загальних умовах – при оплаті вартості виготовлення у розмірі 65 грн або ж замовити пришвидшене виготовлення за 125 грн.

Наявність електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» дозволить дітям безоплатно користуватися комунальним транспортом у місті, а батькам не хвилюватися щодо наявності коштів на оплату проїзду готівкою у школяриків.

Нагадаємо, безоплатний проїзд для учнів та студентів за наявності електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» забезпечено:

в тролейбусах;
в міських автобусах № 1А, 4, 6, 6а, 9, 21, 23, 29, 31, 32, 35;
в автобусах, які обслуговують приміські маршрути Тернопільської міської територіальної громади.

В міських автобусах, які не знаходяться в комунальній власності, та які працюють в звичайному режимі руху, а також у маршрутних таксі забезпечується проїзд учнів із 50% знижкою вартості проїзду за наявності електронних квитках «Соціальна карта Тернополянина» без жодних обмежень в часі та кількості.

Вам також може сподобатися