Пенсіонерів та ветеранів Тернопільщини вшанували за багаторічну професійну діяльність

2920 грудня поліцейські вшановують тих, хто присвятив своє життя служінню Закону, стояв на варті правопорядку та спокою громадян. Саме цю дату визначено Днем вшанування пенсіонерів та ветеранів Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України.

Напередодні свята ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ Тернопільщини запросили до залу колегій на урочистості. З вітальним словом до усіх присутніх звернувся керівник Наполіції краю Олександр Богомол. Він подякував ветеранам за багаторічну сумлінну роботу.

– Дякуємо за нелегку службу та за ваші напрацювання, якими ми користуємось і сьогодні. Працівники – тоді міліції, тепер поліції, завжди були першими, хто допомагав рятувати та захищати людей, – зазначив очільник поліції. – Ви ризикували власним життям та здоров’ям, присвятили боротьбі зі злочинністю кращі роки свого життя, залишаючись вірними Присязі. Бажаю вам усім міцного здоров’я, добра і поваги.

За багаторічну плідну працю ветеранам та пенсіонерам начальник тернопільскої поліції вручив листи подяки. У свою чергу, голова обласної ветеранської організації Михайло Сіянчук, відзначив постійну підтримку керівництвом обласної поліції та в ветеранів та пенсіонерів.

Присутні ветерани та пенсіонери органів внутрішніх справ ділилися спогадами, а молодим поліцейським побажали наснаги та відданості в служінні Закону.

 

Вам також може сподобатися