Українські мобільні оператори підвищать ціни на послуги: Коли і на скільки

610x344Зміни у тарифних планів запроваджують “Київстар”, Vodafone та Lifecell

В Україні мобільні оператори “Київстар”, Vodafone та Lifecell заявили про істотне збільшення цін на користування деякими тарифними планами. Як повідомляє “РБК-Україна“, зміни почнуть діяти з січня 2021 року.

Зокрема, “Київстар” планує відмінити контрактний тариф, що не передбачає користування мобільним інтернетом, пояснюючи це вузьким колом користувачів такими послугами.

“За ці роки абоненти почали втричі більше використовувати мобільний інтернет, більше телефонувати на інші мережі та за кордон. Тому ми запропонували актуальні тарифи із великою кількістю альтернативних послуг і навіть отримати 100% знижку на першу абонплату на деякі тарифи. Мінімальна ціна контрактних тарифів починається зі 100 грн на місяць”, – зазначили у компанії.

Водночас тариф “Безлім” з 1 січня зросте майже у два рази – з 95 гривень в місяць до 175 гривень. У пакет увійдуть: необмежений доступ до інтернету (мобільний і дротовий), обсяг вихідних дзвінків і смс по Україні – до 200 хвилин і 200 смс.

А для людей старшого віку компанія запустила спеціальний тариф “Дзвінки для батьків” без інтернету, лише за 60 гривень.

Змінює вартість своїх послуг і мобільний оператор Vodafone. Із 28 грудня найпростіший тариф Vodafone 4G Smart XS подорожчає з 35 гривень до 45 гривень. В пакет входить 1 ГБ інтернету, 100 хвилин по Україні.

Також піднімуться тарифи й в інших пакетах. Vodafone Smart S – до 85 гривень (5 ГБ і 200 хвилин), Vodafone 4G Smart M – до 130 гривень (9 ГБ та 300 хвилин).

Відбудуться зміни і в умовах деяких тарифних планів і Lifecell. Так, для тарифів: “Лайфхак”, “Інтернет Жара”, “Залізна двадцятка”, а також “4 Безліміти 2019”, “Жара GO”, “Жара GO PLUS”, “Комфорт” буде змінена вартість пакетів послуг на 4 тижні/30 днів, а для деяких тарифів також і пакет послуг на один день, розповіли у пресслужбі компанії.

З 14 грудня до 28 лютого наступного року абонентам цих тарифних планів буде надане право безкоштовно змінити тариф на будь-який інший з відкритих для підключення.

Джерело: ЗІК

Вам також може сподобатися