В рамках проєкту «Збереження лісових захисних насаджень Тернопільської міської територіальної громади» відбудеться круглий стіл

lisosmuga1-494x39015 січня в рамках проєкту «Збереження лісових захисних насаджень Тернопільської міської територіальної громади», що реалізується ФРГО «Західноукраїнський ресурсний центр» та Тернопільською міською радою за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження», в рамках грантового компоненту проєкту EU4USociety, відбудеться круглий стіл, на якому обговорюватимуться плани щодо упорядкування земельних ділянок під лісовими захисними насадженнями у ОТГ.

Захід відбудеться за участі старост, розробників проєкту та представників лісових господарств.

Попередньо проведено обстеження лісосмуг у колишніх Кобзарівській, Городищівський, Малашівецькій та Чернихівській сільських радах. На сьогодні важливим є визначення власників виявлених в ході обстеження ділянок, і розробка планів щодо подальшого упорядкування та ефективного управління лісовими захисними насадженнями.

Проєкт спрямований на впровадження практики ефективного управління захисними лісовими насадженнями у Тернопільській ОТГ та розробку планів їх відновлення та збереження.

За додатковою інформацією звертайтеся до менеджера проєкту: Волошинівська Уляна, 0978089606, u.jurchak@gmail.com

Вам також може сподобатися